Activació de les tecles de salt

Habiliteu les tecles de salt per a ignorar les repeticions en prémer ràpidament una mateixa tecla. Si, per exemple, teniu tremolors a les mans que us fan prémer més d'una vegada una tecla que només voleu prémer una única vegada, hauríeu d'activar les tecles de salt.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Accés universal a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Premeu Assistència d'escriptura (AccessX) a la secció Escriptura.

5. Canvia la Repetició de tecles a activat.

Activa i desactiva ràpidament la repetició de tecles

Podeu activar i desactivar les tecles de salt fent clic a la icona d'accessibilitat de la barra superior i seleccionant Tecles de salt. La icona d'accessibilitat és visible quan s'ha activat una o més opcions des del quadre Accés universal.

Utilitzeu la barra lliscant del Retard d'acceptació per a modificar el temps que les tecles de salt esperen per a registrar una nova pulsació després que hàgiu fet la primera. Seleccioneu Fes un avís sonor quan es denegui una tecla si voleu que l'ordinador emeti un so cada vegada que ignora la pulsació d'una tecla, ja que aquesta ha succeït massa aviat respecte a la pulsació anterior.