Fer parpellejar la pantalla quan es produeixen avisos sonors

L'ordinador reproduirà una alerta sonora quan succeeixin certs tipus de missatges i esdeveniments. Si teniu problemes per a sentir-los, podeu fer que, o bé tota la pantalla o bé la finestra actual, parpellegi perquè us adoneu visualment de què s'ha reproduït un so.

Això també pot ser útil si es troba en un entorn on necessiteu que el vostre ordinador estigui en silenci, com en una biblioteca. Veure Triar o desactivar el so d'alerta per a aprendre a silenciar els sons d'alerta, aleshores activeu les alertes visuals.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Feu clic a Accés universal per a obrir el quadre.

3. Premeu Alertes visuals a la secció Audició.

4. Canvieu les Alertes visuals a activades.

5. Seleccioneu si voleu que la pantalla sencera o només el títol actual de la vostra finestra parpellegi.

Podeu activar ràpidament els avisos visuals fent clic a la icona d'accessibilitat del quadre superior i seleccionant les Alertes visuals.