Previsualitzar fitxers i carpetes

Podeu obtenir una vista prèvia de fitxers sense haver d'obrir-los en una aplicació completa. Seleccioneu qualsevol fitxer i premeu la barra espaiadora. El fitxer s'obrirà en una finestra de previsualització senzilla. Premeu la barra espaiadora de nou per a descartar la vista prèvia.

La vista prèvia integrada admet la majoria de formats de fitxer per a documents, imatges, vídeo i àudio. A la vista prèvia, podeu desplaçar-vos pels vostres documents o cercar-los a través del vostre vídeo i àudio.

Per a veure una previsualització a pantalla completa, premeu F o F11. Premeu F o F11 de nou per a sortir de la pantalla completa, o premeu la barra espaiadora per a sortir de la vista prèvia completament.