Ajustar la velocitat del doble de clic

El doble clic tan sols succeeix quan premeu el botó del ratolí dues vegades ràpidament. Si la segona vegada es fa massa tard després de la primera, només obtindreu dos clics diferents, no un doble clic. Si teniu dificultats per a prémer el botó del ratolí ràpidament, heu d'augmentar el temps d'espera.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Feu clic a Accés universal per a obrir el quadre.

3. Sota Punter i fent clic, ajusteu el lliscador de Retard del doble clic a un valor que trobeu còmode.

Si el vostre ratolí fa doble clic quan voleu fer clic fins i tot si heu augmentat el temps d'espera del doble clic, el vostre ratolí podria estar defectuós. Intenteu connectar un ratolí diferent a l'ordinador i valideu si funciona correctament. Alternativament, connecteu el ratolí a un altre ordinador i mireu si encara es manté el mateix problema.

Aquesta configuració afectarà tant el ratolí com el tauler tàctil, així com qualsevol altre dispositiu apuntador.