Connectar a una xarxa sense fil oculta

És possible configurar una xarxa sense fil perquè estigui "oculta". Les xarxes ocultes no apareixeran a la llista que es mostra a la configuració de Xarxa. Per a connectar-vos a una xarxa sense fil oculta:

1. Obriu el menú de sistema des de la part dreta a la barra superior.

2. Seleccioneu Wi-Fi no connectada. La secció Wi-Fi del menú s'expandirà.

3. Clic Configuració Wi-Fi.

4. Premeu el botó de menú a la cantonada superior dreta de la finestra i seleccioneu Connecta't a una xarxa oculta....

5. A la finestra que apareix, seleccioneu una xarxa oberta connectada prèviament utilitzant la llista desplegable Connexió, o Nova per una de nova.

6. Per a obtenir una nova connexió, escriviu el nom de la xarxa i escolliu el tipus de seguretat de la llista desplegable Seguretat Wi-Fi.

7. Introduïu la contrasenya o altres detalls de seguretat.

8. Feu clic a Connecta.

És possible que hàgiu de comprovar la configuració del punt d'accés o l'encaminador per a veure quin és el nom de la xarxa. Si no teniu el nom de la xarxa (SSID), podeu utilitzar el BSSID (Basic Service Set Identifier, l'adreça MAC del punt d'accés), que té un aspecte semblant a 02:00:01:02:03:04 i normalment es pot trobar a la part inferior del punt d'accés.

També haureu de comprovar la configuració de seguretat del punt d'accés. Cerqueu termes com WEP i WPA.

Podeu pensar que amagar la vostra xarxa sense fil millorarà la seguretat evitant que les persones que no la coneguin s'hi connectin. A la pràctica, aquest no és el cas; la xarxa és una mica més difícil de trobar, però encara és detectable.