Imprimeix dissenys a dues cares i en diverses pàgines

Per a imprimir a ambdós costats de cada full de paper:

1. Obriu el diàleg d'impressió prement Ctrl+P.

2. Anar a la pestanya Configuració de pàgina de la finestra d'impressió i trieu una opció del desplegable Dues cares. Si l'opció està deshabilitada, la impressió a dues cares no està disponible per a la vostra impressora.

Les impressores gestionen la impressió a doble cara de diferents maneres. És una bona idea experimentar amb la impressora per a veure com funciona.

3. Podeu imprimir més d'una pàgina del document per cara de paper també. L'ús de l'opció Pàgines per cara ho permeten.

La disponibilitat d'aquestes opcions pot dependre del tipus d'impressora que tingueu, així com de l'aplicació que feu servir. Aquesta opció pot no estar sempre disponible.