Configurar una impressora local

El vostre sistema pot reconèixer diversos tipus d'impressores automàticament una vegada que estiguin connectades. La majoria d'impressores estan connectades amb un cable USB que es connecta a l'ordinador, però algunes es connecten a la xarxa amb o sense fil.

Si la impressora està connectada a la xarxa, no s'hi configurarà automàticament, hauríeu d'afegir-la des del quadre Impressores a Paràmetres.

1. Assegureu-vos que la impressora està activada.

2. Connecteu la impressora al vostre sistema mitjançant el cable adequat. Podeu veure l'activitat a la pantalla a mesura que el sistema cerca els controladors, i se us pot demanar d'autentificar-vos per a instal·lar-los.

3. Apareixerà un missatge quan el sistema hagi acabat d'instal·lar la impressora. Seleccioneu Imprimeix una pàgina de prova per a imprimir una pàgina de prova, o Opcions per a fer canvis addicionals a la configuració de la impressora.

Si la impressora no s'ha configurat automàticament, la podeu afegir a la configuració de les impressores:

1. Go to the desktop and start typing Printers.

2. Feu clic a Impressores.

3. Depenent del vostre sistema, és possible que hàgiu de prémer Desbloqueja a la cantonada superior dreta i escriure la contrasenya quan se us demani.

4. Premeu el botó Afegeix....

5. A la finestra emergent, seleccioneu la vostra nova impressora. Feu clic a Afegeix.

Si la vostra impressora no es descobreix automàticament, però coneixeu la seva adreça de xarxa, introduïu-la al camp de text que hi ha a la part inferior del quadre de diàleg i, a continuació, premeu Afegeix

Si la vostra impressora no apareix a la finestra Afegeix una impressora, haureu d'instal·lar els controladors d'impressió.

Un cop instal·lada la impressora, podeu voler Canviar la impressora per defecte.