Compartir la vostra música, fotografies i vídeos

Podeu navegar, cercar i reproduir els fitxers multimèdia de l'ordinador mitjançant un dispositiu UPnP o DLNA activat com un telèfon, TV o consola de joc. Configureu Compartició multimèdia per a permetre que aquests dispositius accedeixin a les carpetes que contenen música, fotos i vídeos.

Heu de tenir el paquet Rygel instal·lat perquè Compartició multimèdia sigui visible.

1. Go to the desktop and start typing Sharing.

2. Feu clic a Compartició per a obrir el quadre.

3. Si el commutador Compartició a la part superior dreta de la finestra està desactivat, activeu-lo.

Si el text a continuació del Nom de l'ordinador us permet editar-lo, podeu canviar el nom del vostre equip que es mostra a la xarxa.

4. Seleccioneu Compartició multimèdia.

5. Canvieu Compartició multimèdia a ON.

6. Per defecte, Música, Imatges i Vídeos es comparteixen. Per a eliminar-ne algun, feu clic a × al costat del nom de la carpeta.

7. Per a afegir una altra carpeta, feu clic a + per a obrir la finestra Trieu una carpeta. Navegueu dins de la carpeta desitjada i feu clic a Obre.

8. Feu clic a ×. Ara podreu navegar o reproduir els arxius multimèdia a les carpetes que heu seleccionat mitjançant un dispositiu extern.

Xarxes

La secció Xarxes llista les xarxes a les quals esteu connectat actualment. Utilitzeu el commutador al costat de cadascuna per a triar en quina es pot compartir el vostre media.