Maximitzar i desmaximitzar una finestra

Podeu maximitzar una finestra per a ocupar tot l'espai de l'escriptori i restaurar-la a la mida normal. També podeu maximitzar les finestres verticalment a la part esquerra i dreta de la pantalla, de manera que podeu mirar fàcilment dues finestres alhora. Veure Mosaic de finestres per més detalls.

Per a maximitzar una finestra, agafeu la barra de títol i arrossegueu-la cap a la part superior de la pantalla o simplement feu doble clic a la barra de títol. Per a maximitzar una finestra amb el teclat, mantingueu premuda la tecla Súper i premeu , o premeu Alt+F10.

Per a restaurar una finestra a la seva mida no maximitzada, arrossegueu-la lluny de les vores de la pantalla. Si la finestra està plenament maximitzada, podeu fer doble clic a la barra de títol per a restaurar-la. També podeu utilitzar les mateixes dreceres de teclat que heu utilitzat per a maximitzar finestra.

Mantingueu premuda la tecla Súper i arrossegueu qualsevol part d'una finestra per a moure-la.