Moure i canviar la mida de les finestres

Podeu moure i redimensionar les finestres per a treballar de manera més eficient. A més del comportament d'arrossegament habitual, el sistema inclou dreceres i modificadors que us ajudaran a organitzar les finestres ràpidament.

• Moveu una finestra arrossegant la barra de títol, o mantenint premut Súper i arrossegant-lo a qualsevol lloc de la finestra. Manteniu premuda Maj mentre es mou per a enganxar la finestra a les vores de la pantalla i a altres finestres.

• Canvieu la mida d'una finestra arrossegant les vores o la cantonada de la finestra. Manteniu premuda Maj mentre es canvia la mida fins a enganxar la finestra a les vores de la pantalla i altres finestres.

• Moveu o canvieu de mida una finestra amb només el teclat. Premeu Alt+F7 per a moure una finestra o Alt+F8 per a canviar-ne la mida. Utilitzeu les tecles de fletxa per a moure-les o canviar-ne la mida, premeu Retorn per a acabar, o premeu Esc per a tornar a la posició i la mida originals.

• Maximitzar una finestra arrossegant-la cap a la part superior de la pantalla. Arrossegueu una finestra a un costat de la pantalla per a maximitzar-la al llarg d'aquest costat, cosa que us permetrà posar les finestres en mosaic de nada a banda.