Afegir un nou compte d'usuari

Podeu afegir diversos comptes d'usuari a l'ordinador. Doneu un compte a cada persona de la vostra llar o empresa. Cada usuari té la seva pròpia carpeta d'inici, documents i configuració.

Heu de tenir privilegis d'administrador per a afegir comptes d'usuari.

1. Go to the Desktop and start typing Users.

2. Feu clic a Usuaris per a obrir el quadre.

3. Premeu Desbloqueja a l'extrem superior dret i escriviu la vostra contrasenya quan se us demani.

4. Press the Add User... button, at the top of the window, to add a new user account.

5. Si voleu que el nou usuari tingui accés d'administrador a l'ordinador, seleccioneu Administrador al tipus de compte.

Els administradors poden fer coses com afegir o eliminar usuaris, instal·lar programari i controladors, i canviar la data i l'hora.

6. Introduïu el nom complet del nou usuari. El nom d'usuari s'omplirà automàticament en funció del nom complet. Si no us agrada el nom d'usuari proposat, podeu canviar-lo.

7. Podeu establir una contrasenya per al nou usuari, o bé deixar-los configurar ells mateixos en el primer inici de sessió.

Si decidiu establir la contrasenya ara, podeu prémer la icona generar contrasenya per a generar automàticament una contrasenya aleatòria.

8. Feu clic a Afegeix.

Si voleu canviar la contrasenya després de crear el compte, seleccioneu el compte, Desbloquegeu el quadre i premeu l'estat actual de la contrasenya.

Al quadre Usuaris, podeu fer clic a la imatge a l'esquerra del nom de l'usuari per a configurar una imatge per al compte. Aquesta imatge es mostrarà a la finestra d'inici de sessió. Podeu utilitzar alguna de les imatges d'arxiu proporcionades pel sistema, seleccionar-ne una vostra o fer una fotografia amb la càmera web.