Canviar la foto d'inici de sessió

Quan inicieu sessió o canvieu d'usuaris, veureu una llista d'usuaris amb les seves fotos d'inici de sessió. Podeu canviar la foto a una imatge desada o a una imatge pròpia. Fins i tot podeu fer una nova foto d'inici de sessió amb la vostra càmera web.

Necessiteu privilegis d'administrador per a editar comptes d'usuari que no siguin vostres.

1. Go to the desktop and start typing Users.

2. Feu clic Usuaris per a obrir el quadre.

3. Si voleu editar un usuari diferent de vosaltres mateixos, premeu Desbloqueja a l'extrem superior dret i escriviu a la vostra contrasenya quan se us demani.

4. Feu clic a la foto al costat del vostre nom. Es mostrarà una galeria desplegable amb algunes fotos d'inici de sessió d'existents. Si us n'agrada alguna, feu-hi clic per a utilitzar-la.

• Si preferiu utilitzar una imatge que ja teniu a l'ordinador, feu clic a Seleccioneu un fitxer….

• Si teniu una càmera web, podeu fer una nova foto d'inici de sessió fent clic a Fer una foto…. Feu la vostra foto i, a continuació, moveu i canvieu la mida dels límits del quadrat per a retallar les parts que no vulgueu. Si no us agrada la imatge que heu pres, feu clic a Fer una altra foto per a intentar-ho de nou, o Cancel·la per a deixar-ho estar.