Aktivér rystetaster

Aktivér rystetaster for at ignorere hurtige tastetryk efter hinanden. Hvis du f.eks. har rystelser i hænderne, der får dig til at trykke gentagne gange når du kun ville trykke én gang, bør du aktivere rystetaster.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Tilgængelighed i sidebjælken for at åbne panelet.

4. Tryk på Skrivehjælp (AccessX) i afsnittet Skrivning.

5. Tænd for Rystetaster-kontakten.

Slå hurtigt rystetaster til og fra

Du kan slå rystetaster til og fra ved at klikke på tilgængelighedsikonet på toplinjen og vælge Rystetaster. Tilgængelighedsikonet er synligt når en eller flere indstillinger er blevet aktiveret i panelet Tilgængelighed.

Brug skyderen Ventetid for accept for at ændre hvor længe rystetaster skal vente før et nyt tastetryk registreres, efter du første gang trykker på tasten. Vælg Bip når en tast afvises hvis du vil have computeren til at lave en lyd, hver gang den ignorerer et tastetryk fordi det sker for tidligt efter det forrige tastetryk.