Find tilgængelighedsmenuen

Tilgængelighedsmenuen er stedet hvor du kan slå nogle af tilgængelighedsindstillingerne til. Du kan finde menuen ved at klikke på det ikon på toplinjen, der ligner en person i en cirkel.

Tilgængelighedsmenuen findes på toplinjen.

Hvis du ikke kan se tilgængelighedsmenuen, så kan du aktivere den i indstillingspanelet Tilgængelighed:

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Klik på Tilgængelighed for at åbne panelet.

3. Tænd for Vis altid tilgængelighedsmenu-kontakten.

For at få adgang til menuen med tastaturet, frem for med musen, trykkes på Ctrl+Alt+Tab for at flytte tastaturfokusset til toplinjen. En hvid linje vises under knappen Aktiviteter — det fortæller dig hvilket punkt på toplinjen som er valgt. Brug piletasterne på tastaturet til at flytte den hvide linje under tilgængelighedsmenuikonet og tryk så på Enter for at åbne den. Du kan bruge piletasteren op og ned til at vælge punkter i menuen. Tryk på Enter for at slå det valgte punkt til/fra.