Slå langsomme taster til

Tænd for langsomme taster hvis du vil have en forsinkelse mellem at der trykkes på en tast og at bogstavet vises på skærmen. Det betyder at du skal holde hver taste nede som du vil skrive et lille stykke tid inden det vises. Brug langsomme taster hvis du utilsigtet trykker på flere taster ad gangen når du skriver eller hvis du har svært ved at trykke på den korrekte tast på tastaturet første gang.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Tilgængelighed i sidebjælken for at åbne panelet.

4. Tryk på Skrivehjælp (AccessX) i afsnittet Skrivning.

5. Tænd for Langsomme taster-kontakten.

Slå hurtigt langsomme taster til og fra

Skift Slå til med tastatur-kontakten for at slå langsomme taster til og fra med tastaturet. Når valgmuligheden er tilvalgt, så kan du trykke på og holde Skift nede i 8 sekunder for at aktivere eller deaktivere langsomme taster.

Du kan også slå langsomme taster til og fra ved at klikke på tilgængelighedsikonet på toplinjen og vælge Langsomme taster. Tilgængelighedsikonet er synligt når en eller flere indstillinger er blevet aktiveret i panelet Tilgængelighed.

Brug skyderen Ventetid for accept til at styre hvor længe du skal holde en tast nede før det registreres. Se Aktivér rystetaster for mere information.

Du kan få din computer til at lave en lyd når du trykker på en tast, når en tast accepteres eller når et tastetryk afvises fordi du ikke holdt tasten nede længe nok.