Få skærmen til at blinke ved påmindelseslyde

Din computer afspiller en simpel påmindelseslyd ved bestemte typer meddelelser og hændelser. Hvis du har svært ved at høre lydene, så kan du enten få hele skærmen eller dit nuværende vindue til visuelt at blinke når påmindelseslyden afspilles.

Det kan også være nyttigt hvis du er et sted hvor din computer skal være stille såsom et bibliotek. Se Vælg eller deaktivér påmindelseslyden for at lære hvordan du kan sætte påmindelseslyden på lydløs for så at aktivere visuelle påmindelser.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Klik på Tilgængelighed for at åbne panelet.

3. Tryk på Visuelle påmindelser i afsnittet Hørelse.

4. Tænd for Visuelle påmindelser-kontakten.

5. Vælg om du vil have hele skærmen til at blinke eller blot titlen på det nuværende vindue.

Du kan hurtigt slå visuelle påmindelser til og fra ved at klikke på tilgængelighedsikonet på toplinjen og vælge Visuelle påmindelser.