Gendan en sikkerhedskopi

Hvis du mistede eller slettede nogle af dine filer men har en sikkerhedskopi af dem, så kan du genoprette dem fra sikkerhedskopien:

• Hvis du vil genoprette din sikkerhedskopi fra en enhed såsom en ekstern harddisk, et USB-drev eller en anden computer på netværket, så kan du kopiere dem tilbage til din computer.

• Hvis du oprettede din sikkerhedskopi med et sikkerhedskopieringsprogram såsom Déjà Dup, så anbefales det at du bruger det samme programm til at genoprette din sikkerhedskopi. Gennemse hjælpen til programmet i dit sikkerhedskopieringsprogram: det har specifikke instruktioner til hvordan dine filer genoprettes.