Skift baggrund på skrivebordet

Skift billedet som bruges på dine baggrunde:

1. Go to the desktop and start typing Background.

2. Klik på Baggrund for at åbne panelet. Det valgte tapet vises øverst.

3. Der findes to måder til at ændre billedet der bruges til dine baggrunde:

• Klik på et af de baggrundsbilleder der følger med dit system.

Nogle tapeter ændres i løbet af dagen. De har et lille ikon med et ur i nederste højre hjørne.

• Klik på Tilføj billede … for at bruge et af dine egne billeder. Som standard åbnes mappen Billeder eftersom de fleste billedhåndteringsprogrammer gemmer billeder der.

4. Indstillingerne anvendes med det samme.

En anden måde til at indstille et af dine egne billeder som baggrunden er ved at højreklikke på billedfilen i Filer og vælge Benyt som baggrundsbillede, eller åbne billedfilen i Billedfremviser, klikke på menuknappen på titellinjen og vælge Anvend som baggrund.

5. Skift til et tomt arbejdsområde for at vise hele dit skrivebord.