Skift mellem vinduer

I vinduesskifteren kan du se alle de kørende programmer, der har en grafisk brugerflade. Så skal der kun udføres ét trin for at skifte mellem opgaver, og det giver et fuldt billede af, hvilke programmer som kører.

Fra et arbejdsområde:

1. Tryk på Super+Tab for at få vinduesskifteren frem.

2. Slip Super for at vælge det næste (fremhævede) vindue i skifteren.

3. Ellers bliv ved med at holde Super-tasten nede, tryk på Tab for at gennemløbe listen over åbne vinduer, eller Skift+Tab for at gennemløbe baglæns.

Vinduerne i vinduesskifteren grupperes efter programmer. Forhåndsvisninger af programmer med flere vinduer popper ned efterhånden som du klikker. Hold Super nede og tryk på ½ (eller tasten over Tab) for at gennemløbe listen.

Du kan også flytte mellem programikonerne i vinduesskifteren med tasterne eller eller vælge et ved at klikke på det med musen.

Forhåndsvisninger af programmer med et enkelt vindue kan vises med -tasten.

Fra Aktivitetsoversigten kan du klikke på et vindue for at skifte til det og forlade oversigten. Hvis du har flere åbne arbejdsområder, så kan du klikke på et arbejdsområde for at vise de åbne vinduer på hvert arbejdsområde.