Fliselæg vinduer

Du kan kun maksimere et vindue på den venstre eller højre side af skærmen, og dermed placere to vinduer side om side, så du hurtigt kan skifte mellem dem.

For at maksimere et vindue langs en af skærmens sider, skal du tage fat i titellinjen, og trække det til den venstre eller højre side indtil skærmen fremhæves. Med tastaturet skal du holde Super nede og trykke på Venstre- eller Højre-tasten.

For at gendanne et vindue til sin oprindelige størrelse, skal du trække det væk fra skærmens side eller bruge den samme tastaturgenvej som du brugte til at maksimere.

Hold Super-tasten nede og træk, hvor som helst, i vinduet for at flytte det.