Skift lydstyrken

Ændr lydstyrken ved at åbne systemmenuen i højre side af toplinjen og flytte lydstyrkeskyderen til venstre eller højre. Du kan slukke helt for lyden ved at trække skyderen til venstre.

Nogle tastaturer har taster der lader dig styre lydstyrken. De ligner normalt højttalere hvor der kommer bølger ud. De er gerne nær “F”-tasterne øverst. På tastaturer på bærbare computere er de typisk på “F”-tasterne. Hold Fn-tasten nede på dit tastatur for at bruge dem.

Hvis du har eksterne højttalere, så kan du også ændre lydstyrken med højttalerenes lydstyrkeregulering. Nogle hovedtelefoner har også en lydstyrkeregulering.

Ændring af lydstyrken på enkelte programmer

Du kan ændre lydstyrken på et program og lade lydstyrken på andre være uændret. Det er f.eks. nyttigt hvis du lytter til musik og browser på webbet. Det kan være du vil slukke for lyden i webbrowseren, så lyde fra websteder ikke forstyrrer musikken.

Nogle programmer har lydstyrkereguleringer i deres hovedvinduer. Hvis dit program har lydstyrkeregulering, så brug den til at ændre lydstyrken. Ellers:

1. Go to the desktop and start typing Sound.

2. Klik på Lyd for at åbne panelet.

3. Under Volume Levels, change the volume of the applications listed there. The button at the end of the volume slider toggles Mute on and off.

Kun de programmer der afspiller lyde vises. Hvis et program afspiller lyde men ikke vises, så kan det være det ikke understøtter den funktionalitet der lader dig styre dets lydstyrke på den måde. Hvis det er tilfældet, så kan du ikke ændre dets lydstyrke.