Tilføj en ny brugerkonto

Du kan tilføje flere brugerkontoer til din computer. Giv en konto til hver person i dit hjem eller virksomhed. Hver bruger har deres egen hjemmemappe, dokumenter og indstillinger.

Du skal have administratorrettigheder for at tilføje brugerkontoer.

1. Go to the Desktop and start typing Users.

2. Click on Users to open the panel.

3. Tryk på Lås op i øverste højre hjørne og skriv din adgangskode, når du bliver spurgt.

4. Press the Add User... button, at the top of the window, to add a new user account.

5. Hvis den nye bruger skal have administrativ adgang til computeren, så vælg Administrator som kontotype.

Administratorer kan gøre ting som at tilføje og slette brugere, installere software og drivere og ændre dato og klokkeslæt.

6. Indtast den nye brugers fulde navn. Brugernavnet udfyldes automatisk baseret på det fulde navn. Hvis du ikke kan lide det foreslået brugernavn, så kan du ændre det.

7. Du kan vælge at indstille en adgangskode til den nye bruger eller lade dem indstille det selv første gang de logger ind.

Hvis du vælger at indstille adgangskoden nu, så kan du trykke på generér adgangskode-ikonet for automatisk at generere en tilfældig adgangskode.

8. Klik på Tilføj.

Hvis du vil ændre adgangskoden efter kontoen er blevet oprettet, så vælg kontoen, Lås op og tryk på statussen for den nuværende adgangskode.

I panelet Brugere kan du klikke på billedet ved siden af brugerens navn til højre for at indstille et billede til kontoen. Billedet vises i loginvinduet. Systemet leverer nogle stockbilleder som du kan bruge eller du kan vælge dine egne eller tage et billede med dit kamera.