Palauta varmuuskopio

Jos kadotit tai poistit tiedostoja ja niistä löytyvät varmuuskopiot, ne voidaan palauttaa varmuuskopioista:

• Jos haluat palauttaa varmuuskopiot toiselta laitteelta, kuten ulkoiselta kovalevyltä, USB-muistitikulta tai verkon toiselta tietokoneelta, voit kopioida ne takaisin koneellesi.

• Jos loit varmuuskopion jollakin varmuuskopio-ohjelmalla, kuten Déjà Dupilla, on suositeltavaa käyttää samaa ohjelmaa varmuuskopioiden palauttamiseen. Tutustu ohjelman ohjeeseen, jos tarvitset ohjeita tiedostojen palauttamiseen.