Mitä tulisi varmuuskopioida

Tärkeintä on varmuuskopioida kaikista tärkeimmät tiedostot sekä tiedostot, joiden uudelleenluominen on hankalaa. Esimerkki tärkeimmästä vähiten tärkeimpään:

Henkilökohtaiset tiedostot

Muun muassa asiakirjat, laskentataulukot, sähköposti, kalenteri, taloustiedot, perhevalokuvat ja muut korvaamattomat henkilökohtaiset tiedostot.

Henkilökohtaiset asetuksesi

Tämä sisältää väreihin, taustoihin sekä näytön ja hiiren asetuksiin tehdyt muutokset. Lisäksi tähän kuuluu myös sovellusten asetukset, kuten LibreOfficen, musiikkisoittimen ja sähköpostisovelluksen. Nämä asetukset on korvattavissa, mutta niiden tekemisessä uudelleen saattaa kulua hetki.

Järjestelmäasetukset

Most people never change the system settings that are created during installation. If you do customize your system settings for some reason, you may wish to back up these settings.

Asennetut ohjelmat

Sovellukset voidaan yleensä palauttaa kohtalaisen vähäisellä vaivalla asentamalla ne uudelleen ongelmien jälkeen.

Yleisesti ottaen, haluat varmuuskopioida tiedostot, jotka ovat korvaamattomia ja tiedostot, joiden uudelleenluominen on hankalaa ilman kopiota. Jos tiedostojen uudelleenluominen on helppoa, et välttämättä halua kuluttaa tallennustilaa niiden varmuuskopiointiin.