Tulosta kaksipuolisesti ja useita sivuja paperille

Voit tulostaa paperin molemmille puolille:

1. Avaa tulostusikkuna painamalla Ctrl+P.

2. Mene tulostusikkunan Sivun asetukset -välilehdelle ja valitse Kaksipuolinen-pudotusvalikosta haluamasi vaihtoehto. Jos kaksipuolinen tulostaminen ei ole mahdollista tulostimellasi, pudotusvalikossa lukee "Ei saatavilla".

Printers handle two-sided printing in different ways. It is a good idea to experiment with your printer to see how it works.

3. Paperin yhdelle puolelle on mahdollista tulostaa useita sivuja. Käytä Sivuja puolelle -pudotusvalikkoa määrittääksesi, kuinka monta sivua paperin yhdelle puolelle tulostetaan.

Yllä mainittujen valintojen näkyvyys saattaa riippua tulostimesi mallista ja käyttämästäsi sovelluksesta. Kyseinen valinta ei välttämättä ole aina näkyvissä.