Non podo conectar o meu dispositivo Bluetooth

Hai varias razóns polas que non podería conectarse ao seu dispositivo Bluetooth, como un teléfono ou máns libres.

Conexión bloqueada ou non confiábel

Algúns dispositivos Bluetooth bloquean as conexións de maneira predeterminada ou requiren que se lles cambie a configuración para permitir as conexións. Asegúrese de que o seu dispositivo permite as conexións.

Hardware Bluetooth non recoñecido

É posíbel que o seu equipo non recoñeza o seu adaptador ou dongle Bluetooth. Isto pode deberse a que non teña instalados os controladores para o seu adaptador. Algúns adaptadores Bluetooth non funciona con Linux, e por tanto non lle será posíbel conseguir os controladores axeitados para eles. En tal caso, probabelmente terá que conseguir outro adaptador Bluetooth diferente.

Adaptador non está acendido

Asegúrese de que o seu adaptador Bluetooth está acendido. Abra o panel de Bluetooth e comprobe que non está desactivado.

Conexión do dispositivo Bluetooth apagado

Comprobe que o Bluetooth está acendido no dispositivo ao que está tentando conectarse, e que é descubrível e visíbel. Por exemplo, se está tentando conectarse a un teléfono, comprobe que non está en modo avión.

Non hai ningún adaptador no seu computador

Moitos computadores non teñen adaptadores de Bluetooth. Pode comprar un adaptador se quere usar Bluetooth.