Previsualizar ficheiros e cartafoles

Pode previsualizar ficheiros rapidamente sen abrilos nunha aplicación completa. Seleccione un ficheiro e prema a barra espaciadora. O ficheiro abrirase nunha xanela simple de vista previa. Prema a barra espaciadora de novo para pechar a vista previa.

A vista previa admite a maioría dos formatos de ficheiro para documentos, imaxes, vídeo e son. Na vista previa pode desprazarse polos seus documentos ou buscar a través dos seus vídeos e ficheiros de son.

To view a preview full-screen, press F or F11. Press F or F11 again to leave full-screen, or press the space bar to exit the preview completely.