Xestionar a pulsación de teclas repetidas

Por omisión, se mantén premida unha tecla no teclado, a letra ou símbolo repetirase até que solte a tecla. Se ten dificultades para retirar o seu dedo o bastante rápido, pode desactivar esta característica ou cambiar o tempo que tardan os caracteres en comezar a repetirse, ou como de rápido se repite unha tecla.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Prema en Preferencias.

3. Prema en Accesibilidade na barra lateral para abrir o panel.

4. Prema Teclas repetidsa na seción Escritura.

5. Active Teclas pegañentas.

Alternativamente, axuste o deslizador Retardo para controlar canto ten que mantén premida unha tecla até que se comece a repetir e axuste a Velocidade para controlar como de rápido se repiten as pulsacións de teclas.