Een reservekopie terugzetten

Als u sommige van uw bestanden kwijt bent of gewist heeft, maar u heeft er een reservekopie van, dan kunt u die vanaf de reservekopie terugzetten:

• Om uw reservekopie terug te zetten vanaf een apparaat zoals een externe harde schijf, USB-stick of een andere computer in het netwerk kunt u de bestanden terugkopiëren naar uw computer.

• Als u uw reservekopie gemaakt heeft met behulp van een reservekopietoepassing zoals Déjà Dup, dan is het aan te bevelen dezelfde toepassing te gebruiken om uw reservekopie terug te zetten. Raadpleeg het hulpdocument bij uw reservekopietoepassing: u vindt er de nodige instructies over hoe u uw bestanden kunt terugzetten.