Schakelen tussen vensters

Alle draaiende toepassingen die een grafische gebruikersinterface hebben zijn te zien in de vensterwisselaar. Zo kunt u in een enkele stap tussen taken wisselen en u krijgt een volledig overzicht van de toepassingen die draaien.

Vanuit een werkblad:

1. Druk op Super+Tab om de vensterwisselaar te krijgen.

2. Laat Super los om het volgende (gemarkeerde) venster in de wisselaar te selecteren.

3. Otherwise, still holding down the Super key, press Tab to cycle through the list of open windows, or Shift+Tab to cycle backwards.

Vensters in de vensterwisselaar zijn gegroepeerd per toepassing. Voorbeelden van toepassingen met meerdere vensters verschijnen terwijl u doorklikt. Houd Super ingedrukt en druk op ` (of de toets boven de Tab-toets) om door de lijst te lopen.

U kunt ook van het ene toepassingspictogram naar het andere gaan in de vensterwisselaar met de toetsen of , of er een kiezen door erop te klikken met de muis.

Voorbeelden van toepassingen met een enkel venster kunnen worden getoond met de toets .

Klik vanuit het Activiteiten-overzicht op een venster om er naartoe te gaan en uit het overzicht te stappen. Indien u meerdere werkruimtes geopend heeft, dan kunt u op elke werkruimte klikken om de geopende vensters in die werkruimte te bekijken.