Blinka skärmen vid larmljud

Din dator kommer att spela ett enkelt larmljud för vissa typer av meddelande och händelser. Om du har svårt att höra dessa ljud kan du antingen låta hela skärmen eller det aktuella fönstret blinka när ett larmljud spelas.

Detta kan också vara användbart om du är i en miljö där din dator måste vara tyst, som på ett bibliotek. Se Välj eller inaktivera larmljudet för att lära dig hur du tystar larmljuden, och aktivera sedan visuella larm.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Klicka på Hjälpmedel för att öppna panelen.

3. Tryck på Visuella larm i avsnittet Höra.

4. Slå på Visuella larm.

5. Välj om du vill att hela skärmen eller bara det aktuella fönstrets namnlist ska blinka.

Du kan också aktivera eller inaktivera visuella larm genom att klicka på hjälpmedelsikonen i systemraden och välja Visuella larm.