Återställ en säkerhetskopia

Om du har förlorat eller tagit bort några av dina filer, men du har en säkerhetskopia av dem så kan du återställa dem från säkerhetskopian:

• Om du vill återställa din säkerhetskopia från en enhet så som en extern hårddisk, USB-enhet eller en annan dator på nätverket så kan du kopiera dem tillbaka på din dator.

• Om du skapade din säkerhetskopia via ett säkerhetskopieringsprogram så som Déjà Dup så rekommenderas det att du använder samma program för att återställa säkerhetskopian. Läs igenom programhjälpen igen för ditt säkerhetskopieringsprogram: den kommer att ge specifika instruktioner om hur dina filer kan återställas.