Vad är Super-knappen?

När du trycker ner Super-knappen så visas översiktsvyn Aktiviteter. Denna tangent hittas vanligtvis i nedre vänstra hörnet på ditt tangentbord, intill Alt-tangenten och har vanligtvis en Windows-logotyp. Den kallas ibland Windows-tangenten eller systemtangenten.

Om du har ett Apple-tangentbord så har du en -tangent (Kommandotangent) istället för Windows-tangenten medan Chromebook:ar har ett förstoringsglas istället.

För att ändra vilken tangent som används för att visa översiktsvyn Aktiviteter:

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Tangentbord i sidopanelen för att öppna panelen.

4. I avsnittet Tangentbordsgenvägar, välj Anpassa kortkommandon.

5. Välj kategorin System.

6. Klicka på raden med Visa aktivitetsöversiktsvyn.

7. Håll ner den önskade tangentkombinationen.