Justera hastigheten för musen och styrplattan

Om din markör flyttar dig för snabbt eller långsamt när du flyttar din mus eller använder din styrplatta kan du justera markörhastigheten för dessa enheter.

1. Go to the desktop and start typing Mouse & Touchpad.

2. Klicka på Mus & styrplatta för att öppna panelen.

3. Justera skjutreglaget Mushastighet eller Hastighet för styrplatta tills markörrörelserna känns behagliga för dig. Ibland är inställningarna som är mest behagliga för en typ av enhet inte de bästa för den andra.

Avsnittet Styrplatta visas bara om ditt system har en styrplatta, medan avsnittet Mus bara visas när en mus är inkopplad.