Redigera bokmärken för mappar

Dina bokmärken är listade i sidopanelen i filhanteraren.

Lägg till ett bokmärke:

1. Öppna mappen (eller platsen) som du vill bokmärka.

2. Klicka på aktuell mapp i sökvägsraden och välj sedan Lägg till i bokmärken.

Du kan också dra en mapp till sidopanelen, och släppa den över Nytt bokmärke, vilket dyker upp dynamiskt.

Ta bort ett bokmärke:

1. Högerklicka på bokmärket i sidopanelen och välj Ta bort från menyn.

Byt namn på ett bokmärke:

1. Högerklicka på bokmärket i sidopanelen och välj Byt namn….

2. I textrutan Namn, ange det nya namnet på bokmärket.

Att byta namn på ett bokmärke byter inte namn på mappen. Om du har bokmärken till två olika mappar på två olika platser, men som vart och ett har samma namn kommer bokmärkena att ha samma namn och du kommer inte att kunna skilja på dem. I dessa fall är det användbart att ge ett bokmärke ett namn annat än namnet på mappen som det pekar på.