Skriv ut dubbelsidigt och flersidslayouter

För att skriva ut på båda sidorna av varje ark papper:

1. Öppna utskriftsdialogen genom att trycka på Ctrl+P.

2. Gå till fliken Sidinställningar i fönstret Skriv ut och välj ett alternativ från rullgardinsmenyn Dubbelsidig. Om alternativet är inaktiverat kan är dubbelsidiga utskrifter inte möjliga med din skrivare.

Skrivare hanterar dubbelsidiga utskrifter på olika sätt. Det är en bra idé att experimentera med din skrivare för att se hur den fungerar.

3. Du kan skriva ut mer än en sida av dokumentet per blad papper också. Använd alternativet Sidor per blad för att göra detta.

Denna funktions tillgänglighet beror på vilken typ av skrivare du har, och vilket program du använder. Detta alternativ kan ibland saknas.