Avbryt, pausa eller släpp ett utskriftsjobb

Du kan avbryta ett väntande utskriftsjobb och ta bort det från kön i skrivarinställningar.

Avbryta ett utskriftsjobb

Om du av misstag började skriva ut ett dokument kan du avbryta utskriften så att du inte behöver slösa med bläck eller papper.

Hur du avbryter ett utskriftsjobb:

1. Go to the desktop and start typing Printers.

2. Klicka på Skrivare för att öppna panelen.

3. Klicka på knappen Visa jobb-knappen på högersidan av dialogrutan Skrivare.

4. Avbryt utskriftsjobbet genom att klicka på stopp-knappen.

Om detta inte avbryter utskriftsjobbet som du förväntade dig, prova att hålla ner avbryt-knappen på din skrivare.

Som en sista utväg, speciellt om du har ett stort utskriftsjobb med många sidor som inte vill avbrytas, ta bort pappret från skrivarens pappersmagasin. Skrivaren bör upptäcka att det inte finns något papper och sluta skriva ut. Du kan sedan försöka att avbryta utskriftsjobbet igen, eller prova att stänga av skrivaren och slå på den igen.

Var dock aktsam så att du inte skadar skrivaren när du tar ur pappren. Om du måste dra hårt i pappret för att ta bort det, bör du förmodligen bara lämna det där det är.

Pausa och släpp ett utskriftsjobb

Om du vill pausa eller släppa ett utskriftsjobb kan du göra det genom att gå till jobbets dialogruta bland skrivarinställningarna och klicka på lämpliga knapp.

1. Go to the desktop and start typing Printers.

2. Klicka på Skrivare för att öppna panelen.

3. Klicka på Visa jobb-knappen på höger sida av dialogrutan Skrivare och antingen pausa eller släpp utskriftsjobbet baserat på dina behov.