Skriv ut sidor i en annan ordning

Omvänd

Skrivare skriver vanligtvis ut första sidan först och sista sidan sist, så sidorna hamnar i omvänd ordning när du hämtar dem. Om det behövs kan du omvända denna utskriftsordning.

För att omvända ordningen:

1. Tryck Ctrl+P för att öppna utskriftsdialogen.

2. I fliken Allmänt, under Kopior, kryssa i Omvänd. Den sista sidan kommer att skrivas ut först, och så vidare.

Sortering

Om du skriver ut mer än en kopia av dokumentet, kommer utskrifterna att grupperas efter sidnummer som standard (det vill säga alla kopiorna av sida ett kommer ut, sedan kopiorna av sida två, och så vidare). Sortering kommer att få varje kopia att komma ut med dess sidor grupperade tillsammans i rätt ordning istället.

För att sortera:

1. Tryck Ctrl+P för att öppna utskriftsdialogen.

2. I fliken Allmänt, under Kopior, kryssa i Sortera.