Ställ in standardskrivaren

Om du har mer än en skrivare tillgänglig kan du välja vilken som kommer att vara din standardskrivare. Du bör välja skrivaren som du använder oftast.

Du behöver administrationsbehörighet på systemet för att ställa in standardskrivaren.

1. Go to the desktop and start typing Printers.

2. Klicka på Skrivare.

3. Beroende på ditt system kan du behöva trycka på Lås upp i övre högra hörnet och skriva in ditt lösenord när du blir tillfrågad.

4. Klicka på knappen inställningar intill skrivaren.

5. Välj kryssrutan Använd skrivare som standard.

När du skriver ut i ett program kommer standardskrivaren automatiskt att användas, om du inte väljer en annan skrivare.