Kontrollera platstjänster

Geopositionering, eller platstjänster, använder basstationspositionering, GPS och närliggande trådlösa accesspunkter för att avgöra din aktuella plats för att använda den för att ställa in din tidzon och för program så som Kartor. När det är aktiverat är det möjligt för din plats att delas över nätverket med stor precision.

Stäng av platstjänstsfunktionerna för ditt skrivbord

1. Go to the desktop and start typing Location Services.

2. Klicka på Platstjänster för att öppna panelen.

3. Slå av inställningen Platstjänster.

För att återaktivera denna funktion, slå på inställningen Platstjänster.