Ändra ditt foto på inloggningsskärmen

När du loggar in eller växlar användare kommer du att se en lista över användare med deras inloggningsbild. Du kan ändra ditt foto till en bild från en bildbank eller en egen bild. Du kan till och med ta en ny inloggningsbild med din webbkamera.

Du behöver administratörsbehörighet för att redigera användarkonton andra än ditt eget.

1. Go to the desktop and start typing Users.

2. Klicka på Användare för att öppna panelen.

3. Om du vill redigera en annan användare än dig själv, tryck på Lås upp i övre högra hörnet och skriv in ditt lösenord när du blir tillfrågad.

4. Klicka på bilden intill ditt namn. Ett rullgardinsgalleri visas som har några inloggningsbilder från en bildbank. Om du tycker om en av dem, klicka på den för att använda den för dig själv.

• Om du hellre vill använda en bild du redan har på din dator, klicka på Välj en fil….

• Om du har en webbkamera kan du nu ta en ny inloggningsbild genom att klicka på Ta en bild…. Ta din bild och flytta och ändra storlek på rutan för att beskära de delar som du inte vill ha. Om du inte tycker om bilden du tog, klicka på Ta ett foto till för att försöka igen, eller Avbryt för att ge upp.