Ampliar una àrea de la pantalla

Engrandir la pantalla és completament diferent a augmentar la mida del text. Aquesta característica és com tenir una lupa, la qual us permet moure-us d'una banda a l'altra de la pantalla tot ampliant-ne les diferents parts.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Feu clic a Accés universal per a obrir el quadre.

3. Premeu a Zoom a la secció Vista.

4. Canvieu Zoom a la cantonada superior dreta de la finestra d'Opcions de Zoom a activat.

Podeu moure-us d'una banda a l'altra de l'àrea de la pantalla. Si moveu el ratolí a les vores d'aquesta, moureu l'àrea ampliada en diferents direccions, permetent-vos veure allò que us interessa.

Podeu activar i desactivar ràpidament aquesta característica des de la icona d'accessibilitat del quadre superior i seleccionant Amplia.

Podeu canviar el factor d'ampliació, el seguiment del ratolí, i la posició de la vista ampliada a la pantalla. Ajusteu-ho a la pestanya Lupa a la finestra Opcions de Zoom.

Podeu activar l'apuntador per a ajudar-vos a trobar el ratolí o el punter del ratolí. Activeu-la i ajusteu-ne la longitud, el color i el gruix a la pestanya Apuntadors a la configuració de Zoom de la finestra.

Podeu canviar el vídeo a Blanc sobre negre, i ajustar les opcions de brillantor, contrast i escala de grisos per a la lupa. La combinació d'aquestes opcions és útil per a persones amb baixa visió, amb un cert grau de fotofòbia, o tan sols per a utilitzar l'ordinador en condicions de lluminositat adverses. Seleccioneu la pestanya Efectes de color a la finestra de configuració del Zoom per a activar i canviar aquestes opcions.