Simular un clic amb el botó secundari del ratolí

Podeu fer un clic secundari mantenint premut el botó principal del ratolí. Això és útil si teniu dificultats per a moure individualment els dits d'una mà, o si el vostre dispositiu d'apuntament només té un únic botó.

1. Go to the desktop and start typing Accessibility.

2. Feu clic a Accés universal per a obrir el quadre.

3. Premeu Assistència en fer clic a la secció Apuntant i clicant.

4. En la finestra Assistència en fer clic, commuteu Clic secundari simulat per a activar-lo.

Podeu canviar el temps que ha de mantenir-se premut el botó esquerre del ratolí abans de registrar-se com a clic dret canviant el retard en l'acceptació.

Per a fer clic amb el botó dret del ratolí amb un clic secundari simulat, manteniu premut el botó esquerre del ratolí on normalment feu clic amb el botó dret i, a continuació, deixeu-lo anar. El punter es pinta amb un color diferent mentre es manté premut el botó esquerre del ratolí. Una vegada que aquest color canviï completament, deixeu-lo per a fer clic amb el botó dret.

Alguns punters especials, com els punters de mida, no canvien de color. Podeu fer servir el clic secundari simulat de manera normal, encara que no obtingueu informació visual del punter.

Si utilitzeu les tecles de ratolí, podeu fer clic al botó dret mantenint premuda la tecla 5 del vostre teclat numèric.

A la descripció general de les Activitats, sempre podeu fer clic amb el botó dret del ratolí una estona prolongada, fins i tot amb aquesta característica desactivada. La premuda prolongada funciona de manera lleugerament diferent a la descripció general: no haureu d'alliberar el botó per a fer clic amb el botó dret.