Activació de les tecles lentes

Activeu les tecles lentes si voleu que hi hagi un retard entre la pulsació d'una tecla i l'aparició a la pantalla de la lletra associada. D'aquesta manera, haureu de mantenir premuda cada tecla que voleu escriure durant uns instants abans que aparegui. Utilitzeu les tecles lentes si acostumeu a prémer més d'una lletra alhora de forma accidental mentre escriviu, o si teniu dificultats per a prémer la tecla correcta del teclat la primera vegada.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Accés universal a la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Premeu Assistència d'escriptura (AccessX) a la secció Escriptura.

5. Canvieu les Tecles lentes a activat.

Activeu i desactiveu les tecles lentes ràpidament

Modifiqueu l'opció Habilita per teclat per a activar i desactivar les tecles lentes des del teclat. Quan aquesta opció està activada, podeu mantenir premuda la tecla Maj durant vuit segons per a activar o desactivar les tecles lentes.

També podeu activar i desactivar les tecles lentes fent clic a la icona d'accessibilitat de la barra superior i seleccionant Tecles lentes. La icona d'accessibilitat és visible quan s'ha activat una o més opcions des del quadre Accés universal.

Utilitzeu la barra lliscant Retard d'acceptació per a controlar quanta estona heu de mantenir premuda una tecla perquè es registri. Veieu Activació de les tecles de salt per a més informació.

Podeu fer que l'ordinador faci un so quan es prem una tecla, quan s'accepta, o quan es rebutja perquè no ha estat prou temps premuda.