Recuperar una còpia de seguretat

Si heu perdut o esborrat alguns dels vostres fitxers, però en teniu una còpia de seguretat, podeu restaurar-los des de la còpia:

• Si vàreu copiar els fitxers a una ubicació segura, com un disc dur extern, un altre ordinador de la xarxa o un llapis USB, podeu copiar-los una altra vegada cap al vostre ordinador.

• Si heu creat la vostra còpia de seguretat usant una aplicació de còpia de seguretat com ara Déjà Dup, es recomana que utilitzeu la mateixa aplicació per a restaurar-la. Reviseu l'ajuda de l'aplicació del vostre programa de còpia de seguretat: us proporcionarà instruccions específiques sobre com restaurar els fitxers.