Instruccions per a aparellar dispositius específics

Fins i tot si aconseguiu el manual original d'un dispositiu, és possible que no contingui informació suficient per a fer possible l'aparellament. Aquí es detallen alguns dispositius comuns.

Comandaments de jocs de PlayStation 3

Aquests dispositius utilitzen «aparellament per cable». Connecteu els accessoris a través de l'USB amb els Paràmetres del Bluetooth oberts i amb el Bluetooth activat. Després de prémer el botó “PS”, se us demanarà si heu de configurar aquests comandaments. Desconnecteu-los i premeu el botó "PS" per a utilitzar-los mitjançant Bluetooth.

Comandaments de jocs de PlayStation 4

Aquests dispositius també fan servir «aparellament per cable». Connecteu els comandaments via USB amb els Paràmetres del Bluetooth oberts, i el Bluetooth activat. Se us demanarà si heu de configurar aquests comandaments sense necessitat de prémer el botó «PS». Desconnecteu-los i premeu el botó «PS» per a utilitzar-los mitjançant Bluetooth.

La combinació dels botons «PS» i «Share» per a aparellar el comandament de joc també pot utilitzar-se per a aparellar altres dispositius Bluetooth quan no es disposa d'un cable USB.

Control remot BD per a PlayStation 3

Mantingueu els botons «Inici» i «Entrar» premuts al mateix temps al voltant de 5 segons. Aleshores podreu seleccionar el dispositiu remot de la llista de dispositius com es fa normalment.

Control remot per a Nintendo Wii i Wii U

Utilitzeu el botó vermell «Sincronitzar» dins del compartiment de la bateria per a iniciar el procés de sincronització. Altres combinacions de botons no mantindran la informació de sincronització, de manera que haureu de tornar-ho a fer en un curt espai de temps. Tingueu en compte que algun programari accedeix directament als comandaments a distància i, en aquests casos, no heu de configurar-los al tauler Bluetooth. Consulteu el manual de l'aplicació per a obtenir instruccions.

ION iCade

Manteniu premuts els 4 botons inferiors i el botó blanc superior per a iniciar el procés d'aparellament. Quan apareixen les instruccions d'aparellament, assegureu-vos d'utilitzar només les direccions cardinals per a introduir el codi, seguides per qualsevol dels 2 botons blancs a l'extrem dret de la palanca de control per a confirmar.