Com calibro el meu escàner?

Si voleu que el vostre escàner representi el color amb precisió en els escaneigs, heu de calibrar-lo.

1. Assegureu-vos que l'escàner estigui connectat a l'ordinador amb un cable o a través de la xarxa.

2. Escanegeu el vostre objectiu de calibratge i deseu-lo com a fitxer TIFF no comprimit.

3. Go to the desktop and start typing Settings.

4. Feu clic a Paràmetres.

5. Feu clic a Color en la barra lateral per a obrir el quadre.

6. Seleccioni el seu escàner.

7. Premeu Calibra… per a iniciar el calibratge.

Els dispositius d'escàner són increïblement estables al llarg del temps i temperatura, de manera que generalment no cal tornar a calibrar-los.