Com importo perfils de color?

Podeu importar un perfil de color fent doble clic a .ICC o a .ICM en el navegador de fitxers.

Alternativament, podeu gestionar els vostres perfils de color a través del quadre de Color.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Color en la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Seleccioneu el dispositiu.

5. Feu clic a Afegeix un perfil per a seleccionar un perfil existent o importar-ne un de nou.

6. Premeu Afegeix per a confirmar la vostra selecció.

El fabricant de la vostra pantalla pot proporcionar-vos un perfil que podeu utilitzar. Normalment, aquests perfils es fan per a la visualització mitjana, per tant, pot ser que no sigui perfecte per a la vostè. Per a obtenir el millor calibratge, hauria de crear el seu propi perfil utilitzant un colorímetre o un espectrofotòmetre.