Com puc provar si la gestió del color funciona correctament?

Els efectes d'un perfil de color són de vegades subtils i pot ser difícil de veure si alguna cosa ha canviat.

El sistema inclou diversos perfils de prova que fan que sigui molt clar quan s'apliquen els perfils:

Blau

Això farà que la pantalla es torni blava i testegi si les corbes de calibratge s'envien a la pantalla.

1. Go to the desktop and start typing Settings.

2. Feu clic a Paràmetres.

3. Feu clic a Color en la barra lateral per a obrir el quadre.

4. Seleccioneu el dispositiu per al qual vulgueu afegir un perfil. Podeu voler fer una nota sobre quin perfil s'està utilitzant actualment.

5. Feu clic a Afegeix un perfil per a seleccionar un perfil de prova, que hauria d'estar al final de la llista.

6. Premeu Afegeix per a confirmar la vostra selecció.

7. Per a tornar al vostre perfil anterior, seleccioneu el dispositiu al quadre Color, a continuació seleccioneu el perfil que fèieu servir abans d'utilitzar un dels perfils de prova i premeu Habilita per a utilitzar-lo de nou.

Amb aquests perfils, podeu veure clarament quan una aplicació admet la gestió del color.