Connectar amb un contacte

Per a enviar un correu electrònic, xatejar o trucar a algú a Contactes:

1. Trieu el contacte de la llista de contactes.

2. Premeu el botó corresponent al detall que vulgueu utilitzar. Per exemple, per a enviar un correu electrònic al contacte, premeu el botó correu electrònic al costat de l'adreça de correu del contacte.

3. L'aplicació corresponent es llançarà usant les dades del contacte.

Si no hi ha cap aplicació disponible per al detall que voleu utilitzar, no podreu seleccionar-lo.